6-ТИ ОТВОРЕН ДЕН ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ЛАЈКА

ЈП ЛАЈКА ги повикува сите љубители на кучиња на 6-тиот по ред ОТВОРЕН ДЕН, кој ќе се одржи во сабота, . , од 10:00-14:00ч.Како дел од програмата на ОТВОРЕНИОТ ДЕН, волонтерите ќе имаат можност да се запознаат, дружат, забавуваат, играат, да ги чешлаат и бањаат кучињата, а истовремено да уживаат [...]

Повеќе

ВИДЕО: ДУЊА КОВАЧ ОДРЖА ОБУКА НА ТИМОТ НА ЈП ЛАЈКА

Во рамките на предвидените годишни активности за надградување и вложување во едукација на вработените, прифатилиштето на ЈП Лајка зема учество на Обуката за компетентност за спроведување на тест за социјализација на кучињата одржана на 07 јуни 2021 на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје. Обуката на наше задоволство ја водеше [...]

Повеќе

ОТВОРЕН ДЕН ЗА ВОЛОНТЕРИ / 05.06.2021 / САБОТА

Во рамките на своите редовни активности и на барање на граѓаните кои не следат и ја поддржуваат нашата работа на 5-ти јуни, сабота, од 10:00 до 14:00 часот ќе се одржи ОТВОРЕН ДЕН во прифатилиштето на ЈП Лајка И овој пат волонтерите ќе може да придонесат за подобрување на благосостојбата [...]

Повеќе