ВЕТЕРИНАРОТ ОД ЈП ЛАЈКА ГО СПАСИ КУЧЕТО ОД ШАХТА

На повик од МВР за асистенција при загрозување на безбедноста и прекин на телекомуникациската мрежа на ПС Гази Баба, дежурната екипа на ЈП Лајка во текот на денешниот ден излезе на терен.Докторот по ветеринарна медицина Виктор Груев го спаси кучето паднато во шахта во централното зеленило спроти хотел Континентал. Се [...]

Повеќе