ВДОМИ КУЧЕ ОД ПРИФАТИЛИШТЕТО НА ЈП ЛАЈКА И ДОБИЈ БЕСПЛАТЕН ГРУМИНГ ЗА НОВИОТ МИЛЕНИК ВО CENTRAL BARK

ЈП Лајка и груминг салонот Central Bark започнуваат заедничка соработка со цел поттикнување и промовирање на кампањата за вдомување на куче од прифатилиштето на ЈП ЛАЈКА. Од 01.02.2023година секое вдомено куче од прифатилиштето на ЈП Лајка, ќе добие ваучер за БЕСПЛАТЕН груминг во Central Bark. Заедно градиме култура за вдомување [...]

Повеќе