SOCIAL FRIDAY ВО ЈП ЛАЈКА ВО СОРАБОТКА СО ХАЛК БАНКА

Во рамките на HalkEco платформата на Халк Банка и првиот Social Friday – организиран од страна на Синдикатот на Халкбанк каде што вработени на Банката се вклучуваат во општествено одговорни активности, беа засадени садници во дворот на ,,ЈП Лајка” со цел подигнување на свеста за одговорно и свесно општествено однесување [...]

Повеќе