Работно време

Вдомување:

Вто - Пет : 10:00 - 16:00

Сабота : 10:00 - 14:00

Архива:

Пон - Пет : 9:00 - 15:00

Контакт тел:

Инфо: 02 256 58 59

СОС: 02 257 57 65

Е-маил адреси

Инфо:

info@lajka.com.mk

prijavi@lajka.com.mk 

Локација

ул. 840 бр.2, Гази Баба
1000 Скопје
Поштенски факс: 897 Скопје

Контакт по сектори:

Архива
arhiva@lajka.com.mk

Финансии
finance@lajka.com.mk

Лица за информации од јавен карактер

Благица Сливоска
blagicas@lajka.com.mk

Маријана Митровска
marijana.m@lajka.com.mk

Магдалена Костеска
magdalena@lajka.com.mk 

 

Медиуми
odnosisosjavnost@lajka.com.mk

Вдоми
vdomi@lajka.com.mk

Имате прашање?

КОНТАКТ

Нашиот тим е во очекување на вашите прашања