Соработката со ФАКУЛТЕТОТ ЗА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА – Скопје продолжува

Континуирано вложуваме во едукација на вработените од прифатилиштето на ЈП Лајка со цел да обезбедиме современ хуман третман за бездомните кучиња и најдобар сервис за нашите сограѓани.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required