17 ВРЕЌИ ХРАНА ДОНИРАНИ ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ОД ХУМАНИ ГРАЃАНИ ЗА НИВНИТЕ ОМИЛЕНИ КУЧИЊА ОД „ЛАЈКА”

Драго ни е што нашиот нов проект во соработка со (Goodies) Milenicinja.mk, СТАНИ ВИРТУЕЛЕН СТАРАТЕЛ И ДОНИРАЈ ХРАНА ЗА ТВОЕТО ОМИЛЕНО КУЧЕ ОД “ЛАЈКА”, пројави голем интерес кај ѓраѓаните кои изминатата недела донираа вкупно 170 кг храна и си избрааа свое омилено куче, за кое секоја вреќа храна ќе биде наменета.
Им благодариме на сите граѓани на донацијата.
Потсетување за сите граѓани кои се заинтересирани да донираат, дека може да си одберат омилено куче од “Лајка”, да купат храна и да ја донираат за него преку веб страната на Goodies – https://milenicinja.mk/vdomuvanje.html.
May be an image of dog