20 вдомувања во месец МАРТ

💐Месец МАРТ го заокруживме со рекордни 2️⃣0️⃣ вдомувања🥳Заедно градиме култура за вдомување на бездомни кучиња🐕2️⃣0️⃣ скопски семејства ги отворија вратите од своите домови и станаа дел од нашето големо семејство🐶🤝2️⃣0️⃣ бездомни кучиња и 2️⃣0️⃣ вдомувачи си ги подарија своите срца и сега чукаат како едно💜🧡💚2️⃣0️⃣ бездомни души кои талкаа по скопските улици, денес имаат покрив над глава, имаат свое легло, редовен оброк, многу љубов, внимание и гушкање🤗Благодарност до сите кои активно сте вклучени во нашата мисија и ги охрабруваме сите кои сакаат и можат да вдомат да аплицираат на 📩vdomi@lajka.com.mk