337 ВДОМЕНИ КУЧИЊА ОД ЈП ЛАЈКА ЗА ЕДНА ГОДИНА

Тимот ЈП Лајка, активистите и здруженијата за заштита на животни, изминатата година им најдоа дом на 337 кучиња, како во нашата земја, така и надвор од нејзините граници.

Продолжуваме со нашата успешна соработка и оваа 2023 година, со цел среќен дом на што повеќе бездомни кучиња.

May be a cartoon of one or more people, dog and text