94 ВКУПНО ВДОМЕНИ КУЧИЊА ВО ПРВОТО ТРОМЕСЕЧИЕ ОД 2022 ГОДИНА

Прифатилиштето на ЈП ЛАЈКА во првото тромесечие од 2022 година има вдомено вкупно 94 кучиња, како самостојно, така и со помош и поддршка на активистите и здруженијата за заштита на животни.

Продолжуваме и понатаму да градиме големи успеси вдомувајќи бездомни кучиња како во нашата земја, така и во странство.

May be an image of dog and text