АПЕЛ ЗА ДОНАЦИЈА ЗА КУЧЕТО ЛИЛИЈА

Ова е Лилија. Лилија е жртва на несовесен возач, прегазена и оставена со скршена кичма. Во ЈП ЛАЈКА – Скопје беше привремено згрижена, но поради потребата од дополнителна помош и немање на услови за чување на Лилјана во нејзината здравствена состојба во која се наоѓаше, се обративме до Граѓанска иницијатива „Кане Корзо“ – Civic Initiative
Кучето е превземено од Кане Корзо и за неговото лекување односно третман неопходно е да се соберат 18.000 денари.
Ја споделуваме сметката на Кане Корзо каде ќе можете да донирате и да и помогнете на ЛИЛИЈА.
270-0721996201-41 КАНЕ КОРЗО Надеж
PayPal pitr103@outlook.com
Ве молиме донирајте, помогнете, споделете❗🐾🐶
Ви благодариме од срце.❤❤❤