ДОНАЦИЈА ОД ДМ МАКЕДОНИЈА ЗА КУЧИЊА ВО ЈП ЛАЈКА

По повод Меѓународниот ден на кучиња, 26 Август, претставници од dm drogerie markt Makedonija како општествено одговорна компанија, го посетија ЈП Лајка и донираа 12 кутии со сува храна и 350 конзерви за кучињата згрижени во прифатилиштето.
Им благодариме на оваа донаторска иницијатива.
Се надеваме дека по примерот на ДМ Македонија, многу други компании во нашата држава ќе го направат истиот чекор.
May be an image of 5 people, people standing and outdoors
May be an image of 2 people

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required