ДОНАЦИЈА ОД ВДОМУВАЧИТЕ НА МАЛИОТ ПИПИН

Семејството од Америка кое го вдоми малиот Пипин како поддршка за нашата успешна и хумана работа во однос на бездомните кучиња, донираа пакети со производи кои беа најпотребни за кучињата во прифатилиштето на ЈП Лајка.

Им благодариме на поддршката!
No photo description available.
May be an image of indoor
No photo description available.