ЕДНА ГОДИНА УСПЕШНА СОРАБОТКА СО ЛУНА ПЕТ ШОП

Денес дел од тимот на Луна Пет Шоп го посети прифатилиштето на ЈП Лајка и на наше огромно задоволство остваривме прекрасна средба на која разговаравме за многу интересни проекти и настани кои наскоро ќе ви ги најавиме.

Како и секогаш, така и овој пат не изостанаа подароцит и донациите кои ни ги носат за кучињата
згрижени во прифатилиштето на ЈП Лајка.

Им благодариме на поддршката која постојано ни ја даваат.

May be an image of text that says 'JJKA донирав и JAC мене за 3A друг арчината одулица од улица'

May be an image of saddle-stitched leather and text that says 'S и AJAC донирав за мене 3A другарчината одулица од'