ХУМАНИТАРЕН БАЗАР ЗА КУЧИЊАТА ВО ЈП ЛАЈКА

Преубава саботна дружба со граѓаните и посетителите на хуманитарниот пролетен базар организиран за кучињата од прифатилиштето на ЈП Лајка кој се одржа денес во Зоолошката градина во Скопје.

Им благодариме на сите хумани граѓани кои купувајќи дел од изложените експонати донираа за кучињата згрижени во прифатилиштето на ЈП Лајка.

Ова е прв хуманитарен базар во соработка со Зоолошката градина – Скопје, со кои што успешно градиме заедничка соработка во кампањи и настани со кои ја подигнуваме свеста кај граѓаните за хуман третман и благосостојба на животните.

May be an image of 4 people and people standing

No photo description available.
May be an image of 2 people and book
May be an image of 10 people, child, people standing, footwear and outdoors
May be an image of 11 people and outdoors
May be an image of 3 people, people standing and outdoors
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 1 person and outdoors