ИТЕН АПЕЛ ЗА ВДОМУВАЊЕ

Се вдомува БРУС🏡
🚨Пријавен за каснување
🚨Два пати ставен под надзор оваа година
🚨Согласно закон, ако не се вдоми, не смее да се врати на локација и следува еутаназија.

Согласно нашите проценки Брус е мирно и питомо куче. Има околу 7 години и е толерантен кон други кучиња.

📢ПОЛОЖЕН ТЕСТ ЗА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА од овластено лице од Агенцијата за храна и ветерина, со што е подобен за вдомување✅

ℹИма уредна крвна слика, негативен 4D тест, негативен тест на лишманија по акредитирана метода.
Го добивате со пасош, кастриран, прочистен од внатрешни и надворешни паразити, чипиран, вакциниран против беснило и заразни болести, избањат и со стекнати хигиенски навики.
Вдомувањето е бесплатно.
Вдоми куче, вдоми љубов! 💟
За подетални информации и прашалник за вдомување можете да ни пишете на
📩vdomi@lajka.com.mk