ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СИТЕ ХУМАНИ ГРАЃАНИ

Со цел да излеземе во пресрет на граѓаните кои се грижат за своите маалски миленици, доколку во нивното населено место има бездомни кучиња кои немаат ушна маркица, односно го немаат поминато хуман третман, ги повикуваме да ги донесат во прифатилиштето на ЈП Лајка.

Потребно е претходна најава на електронската адреса 💌info@lajka.com.mk или телефонски на 📞02/2 56 58 59 и 📲071 219 925.

*** Се однесува само на бездомни кучиња над 7 месечна возраст во општини на територија на градот Скопје

May be an image of text