ЈП ЛАЈКА И GOODIES ЗАПОЧНУВААТ НОВА СОРАБОТКА

Заедно со нашите досегашни пријатели Goodies Milenicinja.mk ви најавуваме уште една интересна соработка.

Поттикнати од интересот на граѓаните кои имаат желба да донираат храна за кучињата во ЈП Лајка, а не се во можност да дојдат директно во прифатилиштето и да ја донесат, решивме да спроведеме една донаторска акција.
Сите хумани граѓани кои ќе сакаат да донираат храна за кучињата во Лајка, ќе можат да купат од сајтот www.moemilenice.mk и на истата ќе добијат 10% попуст.

Купената храна наменета за ЈП Лајка, Goodies ќе ја доставуваат до нас на месечно ниво.

May be an image of text that says 'GOODIES и JN лајка 100% GOODIES DELICIOUS MEALS, BIG SMILES www.moemilenice.mk купи храна и донирал JA за кучината JN лајка Mienicinja.Mk cekoja купена кеса од 10кг од оваа храна, koja сакате да биде донирана за кучината во JплaJKA, ja добивате co -10% попуст www.moemilenice.mk'