ЈП “ЛАЈКА” И “НЕ БИДИ ЃУБРЕ” СО АКЦИЈА ЗА ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ НА 27.03.2022

Во знакот на првите пролетни денови кои веќе отпочнаа, ЈП ЛАЈКА и Граѓанската иницијатива “НЕ БИДИ ЃУБРЕ” во недела 🗓27.03.2022 година во 12:00 часот ве покануваат на пролетно чистење околу објектот на прифатилиштето на ЈП ЛАЈКА.

Покрај тимот на јавното претпријатие, свој придонес ќе дадат и активистите за заштита на животни.
Сите граѓани кои ќе сакаат да ни се приклучат на оваа пролетна иницијатива ќе можат тоа да го направат во недела во 12:00 часот.

Се гледаме!🌳🍃🌞🌿

May be an image of text that says 'JN лалка-скопје лазка- ве поканува на пролетно чистене co "HE биди губре" околу објектот на прифатилиштето на JN лазка недела/ 27.03.2022 12:00 Be очекуваме на работна aKuиja во недела! HE биди губре'