ЈП ЛАЈКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ ВИ НАЈАВУВААТ РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА

Благодарност до Utrinska na Telma / Утринска на Телма Универзална Сала Издавачки центар ТРИ Стела и Сани Irina Tosheva Luna Pet Shop Liquid Pet Shop BLOOM Creafly-Креафлај, Screen Print Pixel Print, STOKOMAK Filigree LARGO, Nebula Jewelry, Navel, природна козметика Glow Natural, кои придонесоа за реализација на овој настан.
May be a cartoon of text that says 'роденденска хуманитарна забава срекен роденден Jп AAJKA дневнадозакафе pixel print PK лајка LAJKA GLOW Natural YP니 стокомак NAVEL LIQUID 2 утринска елма handmade bloom tosheva 29.10 дневна доза кафе 11:00-15:00 Nebula Jewelry'

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required