ЈП Лајка ја поддржа иницијативата „Social Friday“ (Галерија)

Петок повеќе не е денот кога ги броите минутите за да си заминете порано од работа. Во рамките на глобалната иницијатива @SocialFriday денеска нашите волонтери беа од институтот за дигитален маркетинг Galeksia. Дел од вработените со своите најмили одлучија овој петок работниот ден да го поминат помагајќи им на бездомните животни во прифатилиштето. Необичен петок … Продолжи со читање ЈП Лајка ја поддржа иницијативата „Social Friday“ (Галерија)