ЈП ЛАЈКА во соработка со Весна Петрушевска ќе биде дел од емисиите “ОКеј”

Секоја недела од 🕚11:00часот на Канал 5 Телевизија, во соработка со Весна Петрушевска тимот на ЈП “Лајка” ќе биде дел од детската емисија “ОКеј”.

Минатата недела беше првото гостување на директорот Војислав Димитровски во оваа забавна и едукативна емисија, која го привлече вниманието не само за најмладите,туку и на возрасните генерации.

Со ова гостување најавуваме уште една убава телевизиска соработка, покрај тековната која ја имаме секој петок на Утринската на Телма.

Воедно секоја недела како дел од овој проект ќе промовираме по едно куче од прифатилиштето на ЈП “Лајка”, а со тоа ќе ја промовираме и нашата кампања “Вдоми, не купувај” која има за цел градење култура за вдомување на бездомно куче.

Зар има нешто поубаво од спојот на детска позитивна енергија и мили и искрени кучиња?

Следете нè и денес во 11:00 часот на Канал 5 Телевизија во детското студио на “ОКеј”.👭🐕🐾🐶

May be an image of 8 people, people standing, dog and indoor

May be an image of 10 people, child, people standing, people sitting and indoor

May be an image of 9 people, people standing and indoor
May be an image of 5 people, child, people standing and indoor