ЈП ЛАЈКА ВО ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ДЕТСКАТА ЕМИСИЈА “ОКеј” на Канал 5 Телевизија

Директорот на ЈП Лајка, Војислав Димитровски вчера беше дел од второто издание на детската забавна емисија “ОКеј” која се емитува секоја недела во 11:00ч на Канал 5 Телевизија.

На ова гостување децата имаа прилика да се дружат и со Лаци, четиригодишниот вајмарски птичар, кое е едно од кучињата згрижени во прифатилиштето на ЈП Лајка на кое сеуште му бараме дом.

Лаци уживаше во нивното присуство, во нивната позитивна енергија и смеа, за што доволно говорат и самите фотографии.

May be an image of 10 people, people standing, dog and indoor,

May be an image of 5 people, people standing and indoor