КАТАЛОГ НА КУЧИЊА (КОИ НЕ МОЖАТ ДА СЕ ВРАТАТ НА ЛОКАЦИЈА)

Во прифатилиштето на ЈП Лајка, се наоѓаат околу 60 кучиња кои од определени причини не можат да се вратат на матичната локација и активно им бараме дом.
Ова е КАТАЛОГОТ каде може да ги погледнете на следниот линк на кој се наведени сите информации во однос на кучето ➡️ https://rb.gy/4fyery

Некои од нив се скоро 2 години во прифатилиштето на ЈП Лајка, не можат да се вратат на матичната локација од каде се заловени, потребно е да се вдомат кај соодветни и вистински вдомувачи.

Сите заинтересирани граѓани може да аплицираат на 💌vdomi@lajka.com.mk

May be an image of one or more people, dog and text