КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА ОД СТУДЕНТИТЕ ОД СЕМОС ЕДУКАЦИЈА ВО СОРАБОТКА СО ЈП ЛАЈКА

🐶Како да се биде среќен?
Чекор 1: Вдоми куче.
Чекор 2: Сакај го како дел од семејството.

🐕Кучињата нè учат на безусловна љубов, лојалност и искрено пријателство. Semos Education, како општествено одговорна компанија и пријател на ЈП ЛАЈКА – Скопје, директно учествува во нивната мисија – вдомување на кучиња преку проектите на студентите од Акредитираната Академија за графички дизајн.

🎓Прекрасните постери кои студентите ги изработија по предметот Дизајн процес, под менторство на проф. Даниела Спасева зрачат со емпатија, креативност и желба да се спасат и заштитат бездомните кучиња.

🤝Чест ни е да соработуваме заедно и на креативен начин да придонесеме што повеќе луѓе да вдомат и добијат најдобар пријател – куче.

✅Не купувај, вдоми!

May be an illustration of dog and text

May be a cartoon
May be an illustration
May be a cartoon of dog
May be an image of 1 person and text
May be an image of text