НАЈАВА ЗА ПРВОАПРИЛСКИ МАСКЕНБАЛ НА КУЧИЊА ВО ЈП ЛАЈКА

Утре во 12:00 часот во прифатилиштето на ЈП Лајка – Скопје ќе уживаме во првоаприлски маскенбал и креирање на маски со кучињата и учениците од основното училиште “Мирче Ацев” од Скопје.

May be a cartoon of one or more people, dog, sunglasses and text that says 'петок 01.04.2022 првоаприлски маскенбал cO кучината BO J× лазка и учениците од oy "мирче ацев" -скопе J× лазка скопје'