НОЕЛ УЖИВА ВО СВОЈОТ НОВ ДОМ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

НОЕЛ од прифатилиштето на ЈП Лајка вдомен минатата недела во Велика Британија, одлично се вклопил во својот нов дом и семејство.

May be an image of dog and outdoors

May be an image of dog and outdoors

May be an image of dog and outdoors

 

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required