ОТВОРЕН ДЕН ВО ЈП ЛАЈКА (16.05.2022)

На барање на граѓаните за посета и дружба со кучињата згрижени во прифатилиштето на ЈП Лајка, ви најавуваме ОТВОРЕН ДЕН оваа сабота, 14.05.2022 година од 11:00 до 15:00 часот.

Сите заинтересирани можат да аплицираат на volontiraj@lajka.com.mk

May be an image of ‎7 people, people standing, animal and ‎text that says '‎отворен ден во رп лајка сабота сабота-14.05.2022 14.05.2022 11:00 15:00 часот сакаш да поминеш едно пролетно претпладне во дружене забава co кучината згрижени во прифатилиштето JII лајка, да ги храниш, играш, чешлаш, банаш.... сакаш да ce дружиш co тимот на JII лајка и да ce едуцираш за правилна грижа, хуман третман благосостоба на бездомните кучина. призави ce на: volontiraj@lajka.com.mk www.lajka.com.mk 02/2 56 59‎'‎‎