ОТВОРЕН ДЕН ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ЈП ЛАЈКА

Нашето прифатилиште ЈП Лајка ве поканува оваа сабота (13.11. 2021 година) од 11 часот на ОТВОРЕН ДЕН за дружба со кучињата и запознавање на дејноста со која се занимава нашето претпријатие. Голема благодарност за младите волонтери кои што се пријавија на нашата електронска адреса 📩 volontiraj@lajka.com.mk.

Навистина не радува што во нашиот град има позитивни примери на млади луѓе, вистински љубители на кучиња кои покажуваат интерес за подобрување на состојбата во која се наоѓаат бездомните животни и со својот волонтерски ангажман им подаруваат незаборавна дружба исполнета со многу забава, искрена љубов, внимание и топлина.

Поради зголемениот интерес на волонтери кои се пријавија на volontiraj@lajka.com.mk го продолжуваме терминот за посета до 15:30 часот.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required