ПОЗИТИВНО ИСКУСТВО (ЛАРА ОД ЈП ЛАЈКА СРЕЌНО ВДОМЕНА ВО ШВАЈЦАРИЈА)

May be an image of outdoors and text that says 'позитивни искуства JI лајка скопје имав прилика во месец март 2022 да го посетам прифатилиштето на лајка бев воодушевена она што прават бездомните кучина скопје, како функционира колку организирано чисто. оваа посета ce влубив во лара, исклучително мило и прекрасно куче одлучив да вдомам целокупниот процес вдомуване водеше благица, започуваки од потребните документи вдомуване патуване на кучето во швацарија до останато што беше потребно Ce помина одлично организирано би сакала ce заблагодарам нерзините заложби. лара прекрасно куче, навистина сум пресрекна што вдомив. за сите оние кои ce вдомат куче, топло препорачувам прифатилиштето на лајка. лAJKA LAJKA карин хавелка лара'

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required