ПРЕДНОВОГОДИШНА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА

📆 23.12.2022 / петок
🕑19:00-00:30 часот
📌Кафе бар Младост

Драги наши граѓани, активисти, љубители на кучиња, пријатели и соработници на ЈП ЛАЈКА
2022 година успешно ја одбележавме со многу интересни настани во кои заеднички се дружевме и уживавме, па сакаме да ја заокружиме со уште еден настан, последен за оваа година.
во пресрет на новогодишните празници.

На овој настан ќе се дружиме со нашите шепасти пријатели, ќе има хуманитарен базар со новогодишни рачни изработки и ќе собираме донации за кучиња во ЈП Лајка. Потребни се ќебиња, тањирчиња, околувратници, поводници, играчки, универзални средства за чистење…

Ве очекуваме на 23ти, не заборавајте да ги земете со вас и вашите миленици!

May be an image of dog and text