ПРИЈАВИ КУЧЕ ЗА ХУМАН ТРЕТМАН ВО ЈП ЛАЈКА – Постер изработен од Александра Митева

Пријави бездомно куче за стерилизација/кастрација во ЈП Лајка на💌info@lajka.com.mk и на📞02/2 56 58 59 и 📲071/219-925.

Стерилизација/кастрацијата на бездомните кучиња е БЕСПЛАТНА!

(Ова се однесува само на бездомните кучиња во општините на територија на град Скопје)

Благодарност до Александра Митева, студентка на Акредитираната програма за графички дизајн при Semos Education за изработката на овој прекрасен постер.

May be a cartoon of dog and text