ПРИЈАВИ КУЧЕ ЗА ХУМАН ТРЕТМАН ВО ПРИФАТИЛИШТЕТО НА ЈП ЛАЈКА

Ги нашите граѓаните дека преку електронската апликација https://bit.ly/39B74AG може да пријавар бездомно куче за хуман третман во прифатилиштето на ЈП Лајка.

Приоритет ќе имаат кучињата кои се скучни, повредени, проблематични и кучки за стерилизација, со цел спречување пораст на популацијата на бездомни кучиња на улиците во градот Скопје.

May be an image of one or more people, dog and text