РЕКОРДНИ 55 ВДОМУВАЊА НА КУЧИЊА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Со вкупно 5️⃣5️⃣ среќно вдомени кучиња во изминатиот месец септември, го рушиме рекордот во успешно реализирани вдомувања на месечно ниво.

Благодарност до тимот на ЈП Лајка, активистите и здруженијата за заштитата на животни. Заедно креираме среќни приказни и градиме култура за вдомување на бездомно куче.
May be a cartoon of dog and text that says '55 BÐ омени кучина од лајка! пати ура за тимот на лазка! пати ура за активистите! нови срекни CEMEJCTBA! Cuacu живот, вдоми! JAJKA-CKOJE скопје AAJKA'