ВАНЕ И ВАСКА ВО СВОИТЕ НОВИ ДОМОВИ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

Благодарние на Граѓанската иницијатива Кане Корзо и Здружението Happy Tails United,  кучињата Ване и Васка од прифатилиштето на ЈП ЛАЈКА добија прекрасно семејство и топол дом во Велика Британија.

May be an image of dog and indoor

May be an image of dog and indoor
May be an image of dog
May be an image of dog