ВДОМИ КУЧЕ ОД ПРИФАТИЛИШТЕТО НА ЈП ЛАЈКА И ДОБИЈ БЕСПЛАТЕН ГРУМИНГ ЗА НОВИОТ МИЛЕНИК ВО CENTRAL BARK

ЈП Лајка и груминг салонот Central Bark започнуваат заедничка соработка со цел поттикнување и промовирање на кампањата за вдомување на куче од прифатилиштето на ЈП ЛАЈКА.

Од 01.02.2023година секое вдомено куче од прифатилиштето на ЈП Лајка, ќе добие ваучер за БЕСПЛАТЕН груминг во Central Bark.

Заедно градиме култура за вдомување на бездомно куче и подигнување на свеста за одговорно сопствеништво.

May be an image of dog and text that says 'бесплатен груминг за секое вдомено куче од Jп AAJKA JN AAJKA BO соработка co груминг салонот CENTRAL BARK'