(ВИДЕО) „Social Friday“ во ЈП Лајка за сите општествено одговорни компании

Ги охрабруваме сите општествено одговорни компании да се приклучат на глобалната иницијатива Social Friday, која ја поддржува нашето прифатилиште ЈП Лајка.

Поддржете ја глобалната иницијатива Social Friday и излезете од вашиот комфор односно од вашите канцеларии. Направете петоците да не ви бидат монотони, туку напротив забавни и корисни.

Придружете ни се и волонтирајте со вашите колеги, сторете добро дело, кое ќе го паметите цел живот.

На нашите кучиња им е потребна нега, грижа и внимание од вас.

Ве очекуваме, сите заинтересирани може да се пријават на volontiraj@lajka.com.mk

ЈП Лајка ја поддржа иницијативата „Social Friday“ (Галерија)