(ФОТО) Имајте вистински другар- се вдомуваат Луи, Тери и Алисија

Доколку сакате да имате вистински другар кој ќе ве придружува на сите ваши авантури во пророда, тогаш овие кучиња се вистинските за вас. ЈП Лајка посакува да се вдомат Тери, Луи и Алисија. Тери има 1 година, среден раст и е микс од шнауцер. Мирен и мил, љубопитен и сака [...]

Повеќе