Американската амбасадорка Кејт Брнз во посета на ЈП „Лајка“

На наше огромно задоволство денеска бевме домаќини на почитуваната американската амбасадорка Кејт Брнз , придружувана од нејзиниот сопруг Капетан Лери Скот Гејџ. Директорката на ЈП „Лајка“ Тина Петрушевска ја запозна американската амбасадорката Кејт Брнз со тековните активности како и со долгорочната мисија на претпријатието,  кое се грижи за благосостојбата на [...]

Повеќе