ИТЕН АПЕЛ ЗА ВДОМУВАЊЕ

Се вдомува БРУС Пријавен за каснување Два пати ставен под надзор оваа година Согласно закон, ако не се вдоми, не смее да се врати на локација и следува еутаназија. Согласно нашите проценки Брус е мирно и питомо куче. Има околу 7 години и е толерантен кон други кучиња. ПОЛОЖЕН ТЕСТ [...]

Повеќе