Најмилите во едукативна посета на ЈП Лајка (Видео)

Во месецот посветен на животните продолжуваме со едукативни посети во ЈП Лајка со нашите најдраги гостинчиња од проектната единица за згрижување и воспитание на деца од предучилишна возраст – детска градинка на министерството за финансии „Мини Фини Буџетчиња“. Инвестирањето во едукација на најмладите и развивање на хуман однос кон животните [...]

Повеќе