ЈП Лајка ја поддржа иницијативата „Social Friday“ (Галерија)

Петок повеќе не е денот кога ги броите минутите за да си заминете порано од работа. Во рамките на глобалната иницијатива @SocialFriday денеска нашите волонтери беа од институтот за дигитален маркетинг Galeksia. Дел од вработените со своите најмили одлучија овој петок работниот ден да го поминат помагајќи им на бездомните [...]

Повеќе