(ВИДЕО) „Social Friday“ во ЈП Лајка за сите општествено одговорни компании

Ги охрабруваме сите општествено одговорни компании да се приклучат на глобалната иницијатива Social Friday, која ја поддржува нашето прифатилиште ЈП Лајка. Поддржете ја глобалната иницијатива Social Friday и излезете од вашиот комфор односно од вашите канцеларии. Направете петоците да не ви бидат монотони, туку напротив забавни и корисни. Придружете ни [...]

Повеќе