ЈП „Лајка“ и ААПЗ пронајдоа топол дом за малата Мила

Полека, но сигурно се подигнува свеста кај граѓаните за вдомување на кучиња од прифатилиштето ЈП „Лајка“. -Со особена радост ве информираме дека успешно пронајдовме спокоен и топол дом за малата Мила. Ова мало кутре е едно од преживеаните пет кученца од сугорат мајка. Бездомната кучка, која по пријава беше заловена [...]

Повеќе