(ФОТО) Се вдомуваат Шана, Пако и Клео

Шана, Пако и Клео очекуваат да бидат вдомени и да израдуваат нечие семејство во овие студени есенски утра. Шана, Пако и Клео пленат со својот единствен карактер, исклучително мили, темпераментни, лојални, даваат безусловна љубов, пријателство и незаборавна забава. ШАНА има околу 3 години и е среден раст, таа е мирна, [...]

Повеќе