Известување: Tелефонските линии на ЈП Лајка во моментов не се во функција

Телефонските линии на ЈП Лајка во моментов не се во функција. Екипи на Т-Мобиле работат во прифатилиштето на ЈП Лајка со цел сетирање на централата. Во најкус можен рок ќе биде воспоставена повторно врска со сите засегнати граѓани. Се извинуваме на сите, се слушаме во најкус можен рок.   [...]

Повеќе