Лајка ги вдоми првите кучиња во Обединетото Кралство

Кампањата „Вдоми куче, вдоми љубов“, добива нова димензија. По успешните вдомувања на бездомни кучиња во нашата земја, мисијата продолжи во САД, Германија, Белгија, Шведска, а од денес и во Обединетото Кралство. Бројот на бездомни кучиња на улиците и трендот на напуштање миленици се трудиме да го претвориме во тренд на [...]

Повеќе