ОТВОРЕН ДЕН ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ЈП ЛАЈКА

Нашето прифатилиште ЈП Лајка ве поканува оваа сабота (13.11. 2021 година) од 11 часот на ОТВОРЕН ДЕН за дружба со кучињата и запознавање на дејноста со која се занимава нашето претпријатие. Голема благодарност за младите волонтери кои што се пријавија на нашата електронска адреса 📩 volontiraj@lajka.com.mk. Навистина не радува што во [...]

Повеќе