SOCIAL FRIDAY ВО ЈП ЛАЈКА ВО СОРАБОТКА СО ХАЛК БАНКА

Во рамките на HalkEco платформата на Халк Банка и првиот Social Friday – организиран од страна на Синдикатот на Халкбанк каде што вработени на Банката се вклучуваат во општествено одговорни активности, беа засадени садници во дворот на ,,ЈП Лајка” со цел подигнување на свеста за одговорно и свесно општествено однесување и грижа за животната средина.

Благодарност до Билал Суџубаши, директорот на Халк Банка, кој заедно со своите вработените и директорот Војислав Димитровски со тимот на ЈП Лајка засадија во дворот на јавното претпријатие 14 прекрасни дрва.

Нашите пријатели од Халк Банка покрај тоа што се грижат за животната средина, се грижат и за благосостојбата на бездомните кучиња, а тоа го докажаа поддржувајќи го ЈП Лајка во реализација на различни кампањи,проекти и активности.

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

May be an image of outdoors and tree
May be an image of 4 people, dog and outdoors
May be an image of 2 people and outdoors
May be an image of 2 people, people standing, tree and outdoors