Известување: Tелефонските линии на ЈП Лајка во моментов не се во функција

Телефонските линии на ЈП Лајка во моментов не се во функција. Екипи на Т-Мобиле работат во прифатилиштето на ЈП Лајка со цел сетирање на централата. Во најкус можен рок ќе биде воспоставена повторно врска со сите засегнати граѓани. Се извинуваме на сите, се слушаме во најкус можен рок.   [...]

Повеќе

ОТВОРЕН ДЕН ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ЈП ЛАЈКА

Нашето прифатилиште ЈП Лајка ве поканува оваа сабота (13.11. 2021 година) од 11 часот на ОТВОРЕН ДЕН за дружба со кучињата и запознавање на дејноста со која се занимава нашето претпријатие. Голема благодарност за младите волонтери кои што се пријавија на нашата електронска адреса 📩 volontiraj@lajka.com.mk. Навистина не радува што во [...]

Повеќе